Eseményinfo

Közösségi terepfutás Nagyszombaton a Bölcske környéki erdőkön-mezőkön. Ez lenne normális körülmények között. Azonban sajnos a covid intézkedések miatt még mindig nem kaptuk vissza a normális életünket. Így a Kikelet idén RENDHAGYÓ módon kerül megrendezésre.

Ennek a lényege, hogy mivel tömeges, nyílt esemény jelenleg nem szervezhető, a választott távokat egyénileg, vagy kis csoportokban tudjátok teljesíteni, és erre 4 egész napotok lesz! (sőt, ha közel laktok, a 4 nap alatt akár több távba is belevághattok!)

Időpont: 2021. április 02. Nagypéntek - április 05. Húsvét hétfő (a szalagokat kedden reggel kezdem el összeszedni)

Helyszín: Bölcske. Rajt a Horgásztanya melletti parkolóból. (az objektum nem lesz nyitva!)

Tudnivalók

Az útvonalak szalagokkal és táblákkal lesznek jelölve, de segítségként letölthetitek és akár ki is nyomtathatjátok a térképet. Ebből 2 változatot is letölthettek: egy színes és egy nyomtatóbarát verziót.

A leghosszabb és a középtáv a GeoGo-val is teljesíthető. Direkt linkek:

A távok teljesíthetők futva, túrázva, kutyával együtt, vagy akár bringával

Időmérés

Nincs!

Ez nem verseny, így mi nem mérjük az időt, és rangsort sem állítunk fel! Ha szeretnéd tudni a saját idődet (és távodat), annak méréséről Magadnak kell gondoskodnod telefonnal, vagy órával.

Frissítés

A frissítésről, beleértve az inni- és ennivalót egyaránt, a résztvevőknek folyamatos saját maguknak kell gondoskodni. A rajtnál található egy finom és jó vizű forráskút, ahol feltölthetitek a kulacsokat. Nekem elhihetitek hogy jó a víz, én is rendszeresen iszom!

Nevezési díj

Nincs.

Egyéb fontos tudnivalók

+3630/2589714

dunamentifutok@gmail.com